MENU

OVER ONS

Ik ben Bart Vandermeersche, een gedreven fotograaf uit Merchtem. Na mijn master opleiding Fotografie (Beeldende Kunsten) heb ik me verder gespecialiseerd in digitale fotografie en het digitaal bewerken van foto’s. Sinds 2004 ben ik full time zelfstandig fotograaf. Ik heb ook al 16 jaar ervaring als schoolfotograaf. Ik heb mijn vak geleerd bij één van de grootste schoolfotografen van het land.
Mijn team bestaat uit 5 fotografen die allen geschoold zijn. Ik woon in Merchtem, een gemeente in de Vlaamse noordrand van Brussel. Héél centraal gelegen dus waardoor ik over gans Vlaanderen en Brussel kan werken.

Waarom voor schoolfoto4you kiezen?

Voor ons is het belangrijk dat elke leerling mooi op de foto staat, dus we nemen hier ook onze tijd voor. We werken met de laatste nieuwe fototoestellen, achtergronden en flitslampen. Al onze foto’s worden één voor één bewerkt en nagekeken. Een groot verschil met andere schoolfotografen waar het meer bandwerk is.

Geen saaie achtergronden maar mooie sets met originele achtergronden waardoor de foto’s beter uitkomen en de verkoop ook beter is dan bij de traditionele schoolfotografen.

We werken met twee systemen:

Bestelformulier

Er wordt een A4 bestelformulier afgedrukt en uitgedeeld met een kleine foto en alle mogelijkheden op vermeld. De ouders kunnen à la carte bestellen.

De ouders betalen aan de school, cash of via de schoolrekening en de school bezorgt ons de ingevulde bestelformulieren terug. Wij zorgen voor een snelle levering van alle bestellingen.

Op deze manier worden er geen onnodige foto’s afgedrukt die achteraf vernietigd moeten worden.

Onze ervaring is dat het bestelformulier voor iedereen zeer duidelijk en overzichtelijk is en dat dit resulteert in een maximale verkoop.

 

Onlinesysteem

We hebben een zeer goed online bestelsysteem. We maken voor elke leerling een kaartje met foto en inlogcode voor onze bestelwebsite. De ouders kunnen online de volledige bestelling afhandelen. Zowel het kiezen van de producten als de betaling gebeurd rechtstreeks via de website.

Voor de school wordt de werklast drastisch verminderd. Alleen de inlogkaartjes moeten uitgedeeld worden maar er hoeft nadien geen geld meer opgehaald te worden of bestelformulieren nagekeken worden. Alle mogelijke vragen die ouders kunnen hebben worden rechtstreeks met ons afgehandeld zodat dit ook voor minder belasting van de leerkracht of het secretariaat zorgt.

De levering van de foto’s gebeurt supersnel, aangezien we met een volledig geautomatiseerd systeem werken. Dit is uniek in de wereld van de schoolfotografie.

Men kan kiezen voor gratis gegroepeerde levering op school of een spoedlevering thuis.

CLOSE