MENU

Veelgestelde vragen

• Ik ben mijn inlogkaart kwijt, wat nu?

Stuur ons een mailtje op bart@schoolfoto4you.be en vermeld duidelijk de naam van de school, de naam van uw kind en de klas. Wij sturen u dan de gegevens via mail.

• Tot wanneer kan ik bestellen?

Als u gratis levering op school wenst, dan kan u bestellen tot de uiterste datum die op de inlogkaart staat. Maar de foto's blijven nog 2 jaar online staan. Dus u kan altijd nog een nabestelling doen. Alleen zal u dan bijkomend een verzendkost moeten betalen.

• Wanneer worden de schoolfoto's geleverd?

Wanneer het gaat over foto's besteld via het online systeem dan staat er in de bestelmodule de leveringsdatum aangegeven. De foto's worden geleverd op school en uitgedeeld door de juf.
Wanneer u gekozen heeft voor een spoedbestelling dan worden de foto's de dag zelf nog afgedrukt en via de post verzonden.

• Ik heb een bestelling geplaatst, maar geen bevestiging ontvangen.

Het kan zijn dat er tijdens het betaalproces iets verkeerd is gegaan. Wanneer je zeker weet dat het bedrag van je rekening is gegaan, stuur ons dan een mailtje op bart@schoolfoto4you.be met je betaalbewijs en dan kijken we dit voor je na.

• Waarom zou je als school kiezen voor schoolfoto4you en hoe gaat dat in zijn werk ? ?

Als professionele schoolfotograaf begrijp ik hoe belangrijk schoolfoto's zijn voor leerlingen, ouders en de school zelf. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u voor Schoolfoto4you zou kunnen kiezen:

Ervaring en expertise: Met meer dan 20 jaar ervaring in schoolfotografie heb ik de kennis en expertise om uw schoolfoto's op een professionele en creatieve manier vast te leggen.

Flexibiliteit: Ik werk samen met scholen om ervoor te zorgen dat de fotosessies passen in de planning van de school. Ook bied ik verschillende pakketten en opties aan die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw school.

Kwaliteit en service: Ik streef naar de hoogste kwaliteit en service voor elke klant. Ik maak gebruik van professionele apparatuur en technieken om mooie en kwalitatief hoogwaardige schoolfoto's te leveren en zorg voor een vriendelijke en professionele service.

Veiligheid en privacy: Ik houd me aan de privacy- en veiligheidsregels van de school om de persoonlijke informatie van leerlingen te beschermen en zorg ervoor dat de foto's veilig worden opgeslagen en geleverd.

Duurzaamheid: Ik maak gebruik van duurzame materialen en werk samen met partners die zich inzetten voor duurzaamheid. Ook bied ik de mogelijkheid om online foto's te bestellen, waardoor papier- en transportkosten worden verminderd.

Kortom, als schoolfotograaf biedt Schoolfoto4you kwaliteit, service, flexibiliteit en duurzaamheid voor elke school die op zoek is naar professionele en mooie schoolfoto's. Neem gerust contact op om te bespreken hoe we uw schoolfoto's kunnen verbeteren.l

CLOSE