MENU

FOTOPRODUCTEN

Gemaakt in ons eigen atelier

Met onze sublimatie printer kunnen we alle fotoproducten maken in ons eigen atelier. Dit zorgt ervoor dat wijzelf de volledige controle hebben over de kwaliteit en dat we ook zeer snel kunnen leveren. Het volledige productie proces is dus in onze eigen handen.

FOTOMOKKEN

De fotomokken worden via sublimatie gebakken in een mokkenpers. Hierdoor blijft de foto altijd mooi en is de fotomok ook vaatwasmachine bestendig.

DRINKBUSSEN

Onze aluminium drinkbussen in wit of zilver kunnen bedrukt worden met de door u gekozen foto. Deze aluminium drinkbussen zijn licht van gewicht en eenvoudig ergens aan vast de maken. Verder zijn de drinkbussen flexibel. U kan kiezen voor een drinkbus met een rietje of dubbele dop: een handig drinktuitje én een draaidop.

KUSSEN

Een kussen is een mooi woonaccessoire dat je een persoonlijke touch kan geven. Leuk voor thuis of om als cadeautje weg te geven.

SLEUTELHANGERS

Een leuke sleutelhanger met de foto van je kapoentjes zodat ze altijd dicht in de buurt zijn.

TURNZAK

Deze turnzak is gemaakt van stevig wit polyester en kan je volledig personaliseren. Met het trekkoord sluit je de tas en kun je het als rugzak over je schouders dragen.

PENNENDOOS

Deze aluminium pennendoos is superstevig en ideaal om mee te nemen naar school.

DRAAGTAS

De draagtas is een handig en leuk tasje, want het is compact en een leuke blikvanger.
Deze draagtas heeft lange hengsels zodat hij over de schouder gedragen kan worden.

BROODDOOS

De broodtrommel is gemaakt van plastic en is blauw met een witte deksel. Je kan ook kiezen voor een roze of witte versie. De luchtdichte afsluiting houdt boterhammetjes lekker vers en blijft onderweg goed dicht. Handig om mee te nemen naar je werk of school.

ONDERZETTERS

De gepersonaliseerde onderzetters zijn een sfeermaker in huis én beschermen je tafel tegen kringen.

MUISMAT

Onze muismat heeft een zwarte rubberen onderkant en dit maakt de mat stroef waardoor het goed op z’n plaats blijft liggen. De bovenkant is van glad polyester, zodat de muis soepel over de mat glijdt.

FLUOVESTJE

Dit veiligheidsvestje zet veiligheid voorop. Je kan het personaliseren met je eigen naam. Met deze hesjes val je extra op en kun je veilig van en naar school fietsen.

CLOSE